Om oss

Anders Börjesson

Anders Börjesson

Musiker som turnerat Norden runt i över 30 år med sitt band Duo Jag. Har bl.a varit husband i IDOL, Stadskampen m.m.  Med sitt enorma kontaktnät bidrar Anders till att nå ut över hela landet.

Thomas Holmberg

Thomas Holmberg

Jobbat med sälj och marknadsföring i över 25 år. De senaste 20 åren som resande säljare inom Horeca. Va bl.a med o lanserade ölen Corona i Sverige när den tog stora marknadsandelar.

Vår tanke är att som säljagenter utveckla och introducera nischade produkter inom Horeca marknaden. Vi ska jobba effektivt ifrån inköp, försäljning till distribution. Vi är 2 partners med 20–30 års erfarenhet i branschen. Vi tänker ”less is more” när det gäller antal produkter att jobba med. Varje produkt skall få omtanke o push för att kunna ta andelar på marknaden. Aktivering av produkter genom event är viktigt anser vi.

Vi erbjuder ett effektivt och engagerat samarbete med våra kunder för att våra kunder ska känna långsiktig säkerhet och relation med La Vida Brands. Har du en produkt som behöver lite strålkastarljus så tveka inte att kontakta oss.

Vi älskar, SPORT, MUSIK, MAT, DRYCK och självklart EVENT!

Tum Quadrans!